Det rätta valet för dig

På Monument Assistans strävar vi alltid efter att ge dig det bästa stödet, anpassat efter dina unika behov och önskemål. Hos oss har vi ingen färdig modell för hur din assistans ska se ut utan det avgör vi tillsammans med dig. Det är då vi kan skapa det bästa sättet för dig att leva ett så problemfritt liv som möjligt. Vårt mål är att göra din personliga assistans i Stockholm så enkel och okomplicerad som möjligt.

 

För oss är tillgänglighet, snabb återkoppling och nära samarbete med både kunder och personliga assistenter centrala begrepp. Som assistansbolag i Stockholm strävar vi alltid efter att skapa en trygg och tillförlitlig miljö för våra kunder. Genom att följa gällande lagar och regler samt erbjuda full insyn i uppdraget, vill vi ge dig en smidig och stressfri upplevelse.

Vi är alltid tillgängliga och närvarande för att stödja och hjälpa dig när du behöver oss som mest. Monument Assistans är ditt trygga val för personlig assistans i Stockholm. Funderar du på att byta assistansbolag? Vi är medvetna om att det kan vara tidskrävande och stressigt, men vi hjälper dig gärna genom den processen.

Hur fungerar personlig assistans i Stockholm?

Om du är i behov av personlig assistans i Stockholm så kan vi hjälpa dig genom hela ansökningsprocessen. Vi har den kunskap och erfarenhet som krävs för att navigera i regelverket och säkerställa att du får rätt beslut från kommunen eller Försäkringskassan. Att själv ansöka om personlig assistans kan vara tidskrävande och krångligt, men vi är här för att göra processen enklare och kostnadsfri för dig. Om du har frågor eller är osäker på om du har rätt till personlig assistans eller vad som krävs för att välja ett assistansbolag i Stockholm är du varmt välkommen att boka ett möte med oss. Vi svarar gärna på alla dina frågor och vill hjälpa dig att få det stöd du behöver.

Kontakta oss idag – vi tar hand om dina behov!

Kontakta oss på Monument Assistans för professionell personlig assistans i Stockholm. Vårt dedikerade team av erfarna assistenter strävar efter att främja självständighet och livskvalitet för varje klient och vi lägger stor vikt vid individens behov och önskemål för att skapa skräddarsydda assistanslösningar. Vårt dedikerade team av erfarna assistenter strävar alltid efter att främja självständighet och livskvalitet för varje kund. På Monument Assistans värnar vi om en personlig relation med våra kunder och engagerar oss för att erbjuda trygghet och stöd i vardagen. Med vår omfattande erfarenhet och expertis inom området är vi ett pålitligt assistansbolag i Stockholm. Kontakta oss idag för att diskutera dina behov och hur vi kan hjälpa dig.

Kontakta oss
Illustration

Vill du veta mer om Monument?

Frida

Frida Johlbring

Tel: 0760-203885 Maila mig