Bästa lösningen för dig

På Monument Assistans lägger vi stor vikt vid att utgå från dina individuella behov och önskemål. Vi har inga förutbestämda modeller för hur din assistans ska se ut eller vilka assistenter som ska arbeta med dig. Istället kommer vi fram till en lösning tillsammans med dig. Vårt fokus är att göra ditt liv så smidigt som möjligt, med en personlig assistans som är enkel och okomplicerad, samtidigt som du känner dig trygg med att vi tar hand om allt ”runtomkring”.

 

Som ett assistansbolag i Landskrona är vi dedikerade till att vara tillgängliga och ge snabb återkoppling till både kunder och personliga assistenter. Vi värderar nära samarbete med dig som kund, eftersom vi tror att det skapar trygghet. Vi är flexibla och träffar gärna dig på dina villkor, antingen hemma hos dig om det känns bekvämare, eller på något av våra kontor om du föredrar det.

Vi strävar efter att du som vår kund ska känna dig trygg hos oss. Vi följer noggrant de gällande lagarna och reglerna och ger dig fullständig öppenhet kring ditt uppdrag. Hos oss behöver du inte oroa dig för komplicerade avtal eller långa uppsägningstider. Vi är här för att hjälpa dig på bästa sätt och vi finns alltid tillgängliga oavsett när du behöver oss. Som ett assistansbolag i Landskrona finns vi här för dig hela tiden.

 

Hur fungerar personlig assistans i Landskrona?

För att kunna beviljas personlig assistans i Landskrona krävs ett beslut från kommunen eller Försäkringskassan. Ansökningsprocessen för att få personlig assistans kan vara komplicerad och krånglig. Monument Assistans erbjuder kostnadsfri hjälp genom hela processen. Om du är osäker på din rätt till personlig assistans eller på hur du väljer ett assistansbolag i Landskrona, kan du boka ett möte med oss för kostnadsfri information och rådgivning.

Vi finns här för dig

Ta kontakt med oss på Monument Assistans för att få kvalificerad personlig assistans i Landskrona. Vårt engagerade team av erfarna assistenter strävar efter att främja din självständighet och förbättra din livskvalitet. Vi lägger stor vikt vid att förstå och tillgodose dina individuella behov och önskemål för att skapa skräddarsydda lösningar inom personlig assistans. Hos Monument Assistans värnar vi om att bygga en nära relation med våra kunder, och vårt främsta mål är att erbjuda trygghet och stöd i din vardag. Med vår omfattande erfarenhet och expertis inom området kan du känna dig trygg med oss som din pålitliga partner för personlig assistans i Landskrona. Tveka inte att kontakta oss idag – vi ser fram emot att höra från dig och hjälpa dig på bästa möjliga sätt.

Kontakta oss
Illustration

Vill du veta mer om Monument?

Frida

Frida Johlbring

Tel: 0760-203885 Maila mig