Illustration

Vi hjälper dig

Monument Assistans hjälper alla sina kunder kostnadsfritt med den juridik som rör personlig assistans. Det kan vara helt nya ansökningar men även överklagan och utökning av assistanstimmar. Vi hjälper helt enkelt till med all den juridik som rör din personliga assistans och självklart gör vi det gratis.

Vi på Monument Assistans har mångårig erfarenhet av den juridik som reglerar personlig assistans. Vår erfarenhet har gjort oss till experter på hur man ansöker om personlig assistans både via Försäkringskassan och kommun. Sen är vi såklart mycket stolta över vårt samarbete med Malin och Sofie på juridisk assistans. De hjälper oss med de riktigt kniviga frågorna.

Allting är självklart gratis för våra kunder.

Har du fler frågor om personlig assistans och hur det fungerar kan du klicka här

Bli kund Kontakta oss

Vi är mycket stolta över vårt samarbete med Juridisk Assistans. Med deras unika kompetens och kunskap som rör LSS och personlig assistans har vi tillgång till mycket vassa jurister för våra mest komplicerade och svåra ärenden.

Malin

Malin Palm

Sofie

Sofie Stråhlén

Vi hjälper dig med:

Ny ansökan

Vi är med dig från allra första början och hjälper dig med din ansökan om personlig assistans. Monument Assistans sköter kontakterna med såväl kommun som med Försäkringskassan. Vi hjälper även till att begära in relevanta intyg och dokument.

Överklagan av beslut

Är du inte nöjd med det beslut som du har fått så hjälper vi dig även med att överklaga. Monument Assistans har erfarenhet och kompetens att juridiskt hantera komplicerade ärenden och även andra myndighetsfrågor som rör personlig assistans.

Ansöka om fler assistanstimmar

Räcker den tiden som dina assistenter är hos dig inte till? Kan du inte leva det liv som du vill även om du har personlig assistans? Vi hjälper alla våra kunder att ansöka om fler timmar om det skulle behövas.

Tillfällig utökning av assistanstimmar

Ska du resa bort eller har behov av utökad assistans under en viss period så hjälper vi dig självklart att ansöka om en tillfällig utökning. Då har du alltså möjlighet att få mer assistans under just den perioden som du behöver mer stöd.

Vill du veta mer om Monument?

Frida

Frida Johlbring

Tel: 0760-203885 Maila mig