Utifrån ditt bästa

Monument Assistans är ett företag som tillhandahåller personlig assistans i Borås och vi är dedikerade att erbjuda skräddarsydda lösningar anpassade efter varje kunds unika behov och önskemål. Genom att låta kundens behov styra assistansen, kan vi bidra till en mer positiv och stressfri vardag. Att känna sig bekväm och trygg med sin assistansutförare är en viktig faktor för en personlig assistans i Borås.

 

Vi vill ge dig som kund full kontroll över ditt eget liv och erbjuda professionellt stöd för att leva ett så problemfritt liv som möjligt. En av våra främsta fördelar är att vi inte arbetar med någon fast modell för hur din assistans ska se ut. Det är något som vi kommer fram till tillsammans med dig och dina anhöriga. Målet för Monument Assistans är att erbjuda enkel och okomplicerad assistans, där du som kund kan känna dig trygg.

Om du söker ett pålitligt assistansbolag i Borås, är Monument Assistans det självklara valet. Vi strävar efter att ge varje kund en unik och anpassad assistans, och med vårt professionella och vänliga stöd kan vi hjälpa våra kunder att leva ett mer problemfritt liv.

 

Hur fungerar personlig assistans i Borås?

Vi hjälper dig med ansökan om personlig assistans i Borås. Det krävs ett beslut från kommunen eller Försäkringskassan för att ha rätt till assistans. Processen kan vara krånglig och komplicerad men vi på Monument Assistans arbetar för att hjälpa dig genom hela processen – givetvis kostnadsfritt.

Om du är osäker på om du har rätt till assistans eller hur du väljer rätt assistansbolag i Borås, är du välkommen att boka ett möte med oss. Kontakta oss idag för mer information, så vi kan hjälpa dig att ta nästa steg.

Kontakta oss idag för att få hjälp!

Kontakta oss på Monument Assistans för professionell personlig assistans i Borås. Vårt engagerade team av erfarna assistenter arbetar för att främja självständighet och livskvalitet för varje klient. Vi lägger stor vikt vid individens behov och önskemål för att skapa skräddarsydda assistanslösningar. På Monument Assistans värnar vi om en personlig relation med våra kunder och strävar efter att erbjuda trygghet och stöd i vardagen. Med vår omfattande erfarenhet och expertis inom området är vi en pålitlig partner för personlig assistans i Borås. Kontakta oss idag – vi ser fram emot att höra från dig och hjälpa dig på bästa möjliga sätt.

Kontakta oss
Illustration

Vill du veta mer om Monument?

Frida

Frida Johlbring

Tel: 0760-203885 Maila mig