Sten Sten

Sten

Det är viktigt att varje uppdrag skräddarsys efter kundens behov och önskemål. Det spelar ingen roll om man har samma funktionsvariation. Alla individer är unika och det har man verkligen förstått på Monument”.

Hos Monument Assistans behöver vi inte rätta in oss i ledet

För snart 40 år sedan var Sten med om en olycka som skulle komma att förändra hans liv för alltid. Sten var dock fast besluten om att förändring inte nödvändigtvis behöver betyda försämring. Med en positiv syn på livet och med lite hjälp av personlig assistans kan han idag leva ett innehållsrikt och aktivt liv.

Sten har tidigare haft andra bolag som assistansutförare men har känt att det där familjära och nära samarbetet har saknats. Plötsligt hamnar man i ett fack tillsammans med en massa andra, menar Sten. Då är det bara att snällt rätta in sig i ledet och så ska det ju inte vara. Det är viktigt att varje uppdrag skräddarsys efter kundens behov och önskemål. Det spelar ingen roll om man har samma funktionsvariation. Alla individer är unika och det har man verkligen förstått på Monument.

Sten tycker alltid att det är lätt att få tag på någon på kontoret och han är tacksam över att han får tydliga besked. Hos Monument Assistans känns det verkligen som om man bryr sig på riktigt och det skapar såklart ett ömsesidigt förtroende och det är jätteviktigt, säger Sten. Exempelvis har jag full insyn i uppdragets alla delar. Det tycker jag känns bra. Full insyn ger mig en trygghet i att allt sköts enligt gällande lagar och regler. Det känns också bra att Monument bevakar mina rättigheter.

Illustration

Ann-Katrin är Stens fru och jobbar som anhörigassistent.

Fastän hon har två roller för Sten, både som fru och personlig assistent, tycker hon att det fungerar bra. Jag jobbar t.ex. på morgnarna, säger Ann-Katrin. Då har vi möjlighet att få en fin start på dagen, bara vi två.

Att vara en del av Monument Assistans tycker Ann-Katrin är toppen. Jag har väldigt stort förtroende för Monument som arbetsgivare och det är guld värt, säger hon. Det är inte bara en anonym massa som man ringer när man behöver svar på någon fråga. Sen är det såklart extra bra att det alltid är så lätt att få tag på dem om det skulle vara något speciellt.

Sten

Vill du veta mer om Monument?

Frida

Frida Johlbring

Tel: 0760-203885 Maila mig