Personlig assistans där du finns

Monument Assistans bedriver verksamhet i hela Sverige. Vi jobbar med kunder i många städer runt om i landet och självklart även i just Malmö. Vi är ett assistansbolag som har lång erfarenhet av personlig assistans och anordnar därför assistans både med vuxna och barn som kunder.

Det ska vara enkelt att få assistans

För oss är det viktigt att vara ett assistansbolag med hög tillgänglighet och snabb återkoppling men också med ett nära samarbete med såväl kunder som personliga assistenter. Vi är övertygade om att samarbete är viktigt eftersom det skapar trygghet för dig som kund. Vill du träffa oss så gör vi det självklart på dina villkor. Vi kommer gärna hem till dig om du tycker att det känns bekvämare. Vi kan också ses på en restaurang eller ett café i Malmö. Vill du hellre hälsa på oss på vårt kontor i Lund så fungerar även det lika bra.

Byte av assistansbolag

Att byta assistansbolag kan vara jobbigt och påfrestande. Därför hjälper vi självklart till med bytet av assistansbolag till oss. Vi ser till att övergången till oss blir så smidig som möjligt. Vill du så sköter vi hela processen och står för kontakterna med det företaget som bedriver din personliga assistans i Malmö idag.

Alla våra lösningar är individuella och baserade på våra kunders behov och önskemål. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi arbetar men också  hur vi tillsammans kan ta fram en lösning som passar just dig.

Här kan du läsa mer om hur du blir kund hos oss.

Om du fyller i formuläret nedan så återkopplar vi till dig så snart vi kan. Vill du hellre ringa till oss så går det också bra.

Personlig assistans utan konstigheter.

För att göra det så smidigt som möjligt så ser vi alltså till att inte låsa in dig i långa avtal med krångliga interna riktlinjer. Vill du vara kund hos oss ska du vara det. Vill du byta till någon annan assistansanordnare så är det såklart också ok. Monument Assistans följer självklart gällande lagar och regler och är ett företag som arbetar med full transparens. Det du vill veta om din assistans får du också veta. Inga konstigheter.

Här kan du läsa mer om hur personlig assistans fungerar.

Assistansbolag med tillgänglighet och Kvalitet

När vi träffar nya kunder får vi ofta frågor om tillgänglighet och vi svarar att den är central för oss. Ligger verkligt fokus på kunden, så måste verkligt fokus också ligga på tillgänglighet. Oavsett om du bor i Malmö eller någon annanstans. Det säger sig själv. 

Det är viktigt för oss på Monument Assistans att våra kunder har vetskapen om att vi ständigt arbetar kvalitativt med att utveckla hela verksamheten. Den dialog vi för med våra kunder, personliga assistenter och anhöriga hjälper oss att bli ännu bättre. Tillsammans är vi Monument Assistans.

Ring oss redan idag

Monument Assistans

Erik Persson
Erik PerssonVD

Erik har arbetat i arbetsledande ställning inom LSS i över 10 år och har erfarenhet av personlig assistans både i kommunal som privat regi. Han har även initierat och varit projektledare för inkluderingsverktyget Malmönyckeln. Malmönyckeln skapar möjligheter för personer med funktionsvariation att få en rikare fritid. 

Tel: 0707-200967

Ola Ingvaldson
Ola IngvaldsonVerksamhetschef

Ola har bred erfarenhet av ekonomiska frågor och har arbetat med arbetsledning och rekrytering i en rad olika företag.
Han har även varit med och utvecklat kundfokuserade lösningar för stora företag i såväl Sverige som utomlands.

Tel: 0708-300124

Flicka i behov av personlig assistans med solros

Tycker du att det låter bra. Vill du veta mer om hur som assistansbolag arbetar med personlig assistans i Malmö?

Kontakta oss via formuläret nedan.