Ditt behov är vår högsta prio

Monument Assistans är ett av de främsta assistansbolagen i Malmö, där unikt anpassad personlig assistans är av högsta fokus. Vår mest prioriterade uppgift är att erbjuda en trygg och stabil personlig assistans i Malmö. Det gör vi genom att utgå från varje kunds unika behov och önskemål. På så sätt ökar också tryggheten hos våra kunder och för oss är trygghet allra viktigast.

Ingen assistans är den andra lik, och det är därför viktigt att du har full kontroll över din assistans. Vi arbetar inte med någon fast modell för assistans, utan det är tillsammans med dig som vi kommer fram till vad som är bäst för dig. Med Monument assistans får du en nära och professionell stöttning från våra personliga assistenter, som strävar efter att du ska kunna leva ditt liv så problemfritt som möjligt.

Om du söker ett pålitligt assistansbolag i Malmö, bör du definitivt överväga Monument Assistans. Vi erbjuder en enkel, okomplicerad assistans samtidigt som du har full kontroll över ditt eget liv. Vi strävar efter att erbjuda en positiv och stressfri vardag, och med vårt fokus på dina behov och önskemål, kan du vara säker på att du får den personliga assistans i Malmö som passar dig bäst.

Hur fungerar personlig assistans i Malmö?

Monument Assistans hjälper dig att ansöka om personlig assistans i Malmö. För att ha rätt till assistans krävs ett beslut från kommunen eller Försäkringskassan. Processen är ofta komplicerad men Monument Assistans är här för att hjälpa dig, helt kostnadsfritt.

Om du är osäker på om du har rätt till assistans eller hur du väljer rätt assistansbolag, välkommen att boka ett möte med oss. Vi träffar dig gärna, såväl på vårt kontor eller hemma hos dig. Du väljer själv vad du känner dig mest trygg med.

Få hjälp idag

Kontakta oss på Monument Assistans för professionell personlig assistans i Malmö. Vi fokuserar på individens behov och önskemål för att skapa skräddarsydda assistanslösningar. Vårt dedikerade team av erfarna assistenter strävar efter att främja självständighet och livskvalitet för varje klient. På Monument Assistans värnar vi om en personlig relation med våra kunder och engagerar oss för att erbjuda trygghet och stöd i vardagen. Med vår långa erfarenhet och expertis inom området är vi en pålitlig partner för personlig assistans i Malmö. Kontakta oss idag för att diskutera dina behov och hur vi kan hjälpa dig.

Kontakta oss
Illustration

Vill du veta mer om Monument?

Frida

Frida Johlbring

Tel: 0760-203885 Maila mig