Anpassat just för dig

Monument Assistans är ett assistansbolag i Göteborg som fokuserar på dina behov och önskemål. Det är viktigt att du känner dig bekväm och trygg med din assistansutförande och att du har full kontroll över ditt eget liv. Så se till att dina behov och önskemål styr när du väljer personlig assistans i Göteborg. Vi på Monument Assistans har ingen fast modell för hur din assistans kommer att se ut eller vem som ska jobba med dig, det bestäms tillsammans.

Med oss som din personliga assistansutförare, får du ett nära och professionellt stöd. Målet är att du ska kunna leva ditt liv så problemfritt som möjligt och ha en enkel assistans samtidigt som du kan känna dig trygg med att de har full kontroll. Om du söker ett pålitligt assistansbolag i Göteborg, är Monument Assistans det självklara alternativet. Vid valet av assistansbolag i Göteborg är det viktigt att välja ett företag som tar dina behov och önskemål på allvar.

Att byta assistansbolag kan vara tidskrävande och stressigt, men vi hjälper dig gärna genom den processen. Vi tar hand om all nödvändig kontakt med ditt gamla assistansbolag och ser till att all nödvändig information når Försäkringskassan eller kommunen. Vi strävar efter att göra övergången till oss så smidig som möjligt. Så om du söker ett tryggt och professionellt assistansbolag i Göteborg, tveka inte att kontakta oss.

Hur fungerar personlig assistans i Göteborg?

Monument Assistans hjälper dig med ansökan om personlig assistans i Göteborg. Det krävs ett beslut från kommunen eller Försäkringskassan för att ha rätt till assistans. Processen är ofta krånglig och komplicerad men vi på Monument Assistans är här för att hjälpa dig genom hela processen – och det är självklart kostnadsfritt.

Om du är osäker på om du har rätt till assistans eller hur du väljer rätt assistansbolag i Göteborg, kan du boka ett kostnadsfritt möte med oss. Vi är givetvis beredda att besöka dig hemma för att du ska känna dig trygg. Kontakta oss idag för mer information, så kan vi hjälpa dig att ta nästa steg.

Vi finns här för dig – kontakta oss idag

Kontakta oss på Monument Assistans för professionell personlig assistans i Göteborg. Vårt engagerade team av erfarna assistenter strävar efter att främja självständighet och livskvalitet för varje klient.  Vi sätter individens behov och önskemål i fokus för att skapa skräddarsydda assistanslösningar. På Monument Assistans värnar vi om en personlig relation med våra kunder och engagerar oss för att erbjuda trygghet och stöd i vardagen. Med vår omfattande erfarenhet och expertis inom området är vi en pålitlig partner för personlig assistans i Göteborg. Kontakta oss idag – vi ser fram emot att höra från dig och hjälpa dig på bästa möjliga sätt.

Kontakta oss
Illustration

Vill du veta mer om Monument?

Frida

Frida Johlbring

Tel: 0760-203885 Maila mig