Ditt rättsliga stöd med oss

På Monument Assistans hjälper vi dig att navigera i den komplexa världen av personlig assistans och lag. Vi utgår från dina specifika behov och önskemål och ser till att du får den assistans du har rätt till enligt LSS. Vi strävar efter att du ska känna dig förstådd och trygg, och att din assistans blir precis som du önskar.

 

 För oss på Monument Assistans handlar det inte bara om att följa lagen till punkt och pricka, vi ser individen bakom varje beslut. Målet med personlig assistans är att individer med betydande funktionsnedsättningar ska kunna uppleva självständighet och leva ett liv likt andra.

 Med stöd av personliga assistenter, som finns vid din sida antingen några timmar om dagen eller dygnet runt, får du hjälp med både grundläggande och mer personliga behov.

 

Personlig assistans – lag som vägledning

Att förstå och tolka personlig assistans och lag kan vara utmanande. Men vi på Monument Assistans är här för att guida dig. Vår kunskap inom området säkerställer att du får den assistans du är berättigad till. Vi värderar öppenhet och transparens, och ser till att du alltid har full insyn i hur din assistans planeras och genomförs. Vi är också här för att hjälpa dig genom ansökningsprocessen, vilket kan vara komplicerat. Vårt team är utbildade för att hjälpa dig att navigera i regelverket, så att du kan känna dig trygg och välinformerad.

Kontakta oss nu

På Monument Assistans strävar vi efter att erbjuda skräddarsydd personlig assistans, med lagens riktlinjer som grund. Med utgångspunkt i dina unika behov och önskemål, arbetar vårt team för att säkerställa att du får den bästa möjliga assistansen. Vi prioriterar att bygga långvariga och förtroendefulla relationer med dem vi hjälper, och att alltid agera i ditt bästa intresse. Med djup kunskap inom personlig assistans enligt lag, är vi en pålitlig partner för dig. Kontakta oss idag för att utforska hur vi kan stödja dig.

Kontakta oss
Illustration

Vill du veta mer om Monument?

Frida

Frida Johlbring

Tel: 0760-203885 Maila mig