Dina behov och önskemål styr

På Monument Assistans utgår vi från dina behov och önskemål. Därför har vi inga färdiga modeller för hur din assistans ska se ut eller vem som ska jobba hos dig. Det kommer vi fram till tillsammans. Att välja oss som din utförare av personlig assistans i Skåne ger dig möjlighet till ett nära och professionellt stöd. Det viktiga är att du kan leva ditt liv så problemfritt som det bara är möjligt. Din personliga assistans ska alltså vara så enkel och trygg som möjligt.

Vi arbetar med 5 centrala begrepp i vår verksamhet. Valfrihet, tillgänglighet, trygghet, delaktighet och självständighet. För oss är det viktigt att detta inte bara är ord utan att det verkligen ligger en tanke och en handling bakom orden. Vår framgång som assistansbolag i Skåne bygger också på bred kunskap inom relevant lagstiftning, rådgivning, ekonomi och sociala frågor. Det är precis så vi har blivit ett tryggt företag som skapar stora möjligheter för våra kunder.

Att byta assistansbolag kan vara jobbigt och påfrestande. Därför hjälper vi självklart till om du vill byta assistansbolag till oss. Vi sköter kontakten med ditt gamla assistansbolag. Vi ser även till att Försäkringskassan eller kommunen får all nödvändig information. För oss är det viktig att övergången till oss blir så smidig som möjlig. Välj oss som ditt assistansbolag i Skåne så sköter vi resten.

Hur fungerar personlig assistans i Skåne?

För att ha rätt till personlig assistans i Skåne krävs det ett beslut från din kommun eller från Försäkringskassan. Ansökan för att få personlig assistans är ofta krånglig och komplicerad. Vi på Monument Assistans hjälper dig genom hela processen och allting är självklart kostnadsfritt.

Är du osäker på om du har rätt till personlig assistans eller om hur du väljer ett assistansbolag i Skåne så kan du självklart boka ett kostnadsfritt möte med oss där vi berättar mer. Vi kan ses hemma hos dig om det känns tryggare. Kontakta oss redan idag så berättar vi mer.

Kontakta oss idag

För professionell personlig assistans i Skåne, kontakta oss på Monument Assistans. Vi lägger stor vikt vid individens behov och önskemål för att skapa skräddarsydda assistanslösningar. Vårt engagerade team av erfarna assistenter arbetar för att främja självständighet och livskvalitet hos varje klient. På Monument Assistans strävar vi efter att upprätthålla en personlig relation med våra kunder och erbjuda trygghet och stöd i vardagen. Med vår omfattande erfarenhet och expertis inom området är vi ett pålitligt assistansbolag i Skåne. Kontakta oss idag för att diskutera dina behov och hur vi kan hjälpa dig.

Kontakta oss
Illustration

Vill du veta mer om Monument?

Frida

Frida Johlbring

Tel: 0760-203885 Maila mig