Ett val nära dig

Vi strävar alltid efter att erbjuda dig det bästa stödet, skräddarsytt efter dina specifika behov och önskemål. Vi tror inte på en generell modell för assistans, utan istället arbetar vi tillsammans med dig för att skapa det bästa sättet för dig att leva så smidigt som möjligt. Vårt främsta mål är att göra personlig assistans i Karlskrona så enkel och bekymmersfri som möjligt.

 

För oss är tillgänglighet, snabb feedback och nära samarbete med både kunder och personliga assistenter av största betydelse. Vi tror att samarbete är nyckeln till en trygg assistans, och därför anpassar vi oss efter dina behov, oavsett om du föredrar att träffa oss hemma hos dig eller på vårt kontor. Monument Assistans vill alltid skapa pålitliga miljöer för dig som behöver vår hjälp. Vi är alltid närvarande och tillgängliga för att stödja och hjälpa dig vid behov.

Om du överväger att byta assistansbolag förstår vi att det kan vara tidskrävande och stressigt. Vi hjälper dig gärna genom att ta hand om all kontakt med ditt nuvarande assistansbolag för att se till att övergången blir så smidig och enkel som möjligt för dig. Som ett assistansbolag i Karlskrona med hög tillgänglighet och snabb respons är vi alltid redo att hjälpa dig när du behöver oss. Söker du efter ett pålitligt assistansbolag i Karlskrona? Välj Monument Assistans för en trygg och pålitlig personlig assistans.

 

Hur fungerar personlig assistans i Karlskrona?

Vi erbjuder vårt stöd genom hela ansökningsprocessen för personlig assistans i Karlskrona. Med vår kunskap och erfarenhet kan vi hjälpa dig att navigera genom regelverket och säkerställa att du får rätt beslut från kommunen eller Försäkringskassan. Att söka personlig assistans själv kan vara komplicerat och tidskrävande, men vi finns här för att göra processen enklare och kostnadsfri för dig. Om du har frågor eller är osäker på om du har rätt till personlig assistans eller vad som krävs för att välja ett assistansbolag i Karlskrona, är du välkommen att boka ett möte med oss. Vi är glada över att få komma i kontakt med dig och vill hjälpa dig att få det stöd som du behöver.

Kontakta oss idag

Kontakta oss på Monument Assistans för att få professionell personlig assistans i Karlskrona. Vårt dedikerade team av erfarna assistenter arbetar för att främja din självständighet och livskvalitet. Vi lägger stor vikt vid dina individuella behov och önskemål för att skapa skräddarsydda assistanslösningar. På Monument Assistans värnar vi om att bygga en personlig relation med våra kunder och vi strävar alltid efter att erbjuda trygghet och stöd i din vardag. Med vår omfattande erfarenhet och expertis inom området kan du lita på oss som ett pålitligt assistansbolag i Karlskrona. Ta kontakt med oss idag – vi ser fram emot att höra från dig och hjälpa dig på bästa möjliga sätt.

Kontakta oss
Illustration

Vill du veta mer om Monument?

Frida

Frida Johlbring

Tel: 0760-203885 Maila mig