Bara för dig

Vi är ett flexibelt assistansbolag i Växjö som ständigt strävar efter att anpassa våra kunders personliga assistans utifrån sina behov och önskemål. Vårt arbetssätt bygger på flexibla lösningar och vi har ingen fast modell för hur assistansen ska se ut. Vi är noga med att arbeta tillsammans med dig, genom hela processen. På så sätt skapar vi lösningar som passar just dig. Vårt fokus ligger på din valfrihet, trygghet, tillgänglighet, delaktighet och självständighet.

Med vår breda kunskap om relevanta områden såsom lagstiftning, rådgivning, ekonomi och sociala frågor, kan vi bidra till en framgångsrik assistans. Med Monument Assistans som din personliga assistansutförare, får du ett professionellt stöd för att leva ditt liv så problemfritt och bekvämt som möjligt. Monument Assistans är ett assistansbolag i Växjö som strävar efter att skapa en trygg och tillförlitlig miljö för sina kunder.

Vi arbetar i hänsyn till de lagar och regler som finns och erbjuder full insyn i varje uppdrag. Med detaljerat och arbete baserat på personnivå gör vi assistansen så enkel och bekymmersfri som möjligt.  Hos oss är krångliga avtal och långa uppsägningstider ett minne blott. Som assistansbolag i Växjö finns vi alltid närvarande för att stödja och hjälpa våra kunder. För dig som önskar byta assistansbolag till oss, hjälper vi till med en smidig övergång och är ett tryggt och professionellt val för personlig assistans i Växjö.

Hur fungerar personlig assistans i Växjö?

Monument Assistans erbjuder hjälp till personer som har rätt till assistans och önskar ansöka om det i kronobergs län. Personlig assistans i Växjö är en hjälpande hand som vänder sig till personer med funktionshinder. För att få tillgång till vår tjänst krävs ett beslut från kommunen eller Försäkringskassan. Processen för att ansöka om personlig assistans är ofta komplicerad och kan innebära mycket arbete. Monument Assistans är till för att underlätta processen och hjälpa dig på vägen. Vi erbjuder kostnadsfri hjälp, så att du kan fokusera på det som är viktigast – din hälsa och välbefinnande.

Är du osäker på om du har rätt till personlig assistans eller vilket assistansbolag i Växjö du ska välja? Vi är här för att hjälpa dig och besvara alla dina frågor. Vi träffar dig gärna, antingen på vårt kontor eller hemma hos dig. Du väljer själv vad du känner dig mest trygg med. Välkommen att kontakta oss för mer värdefull information eller hjälp att ta nästa steg.

Skräddarsydd personlig assistans – kontakta oss idag!

Kontakta oss på Monument Assistans för professionell personlig assistans i Växjö. Vi fokuserar alltid på individens behov och önskemål för att skapa skräddarsydda assistanslösningar. Vårt dedikerade team av erfarna assistenter strävar efter att främja självständighet och livskvalitet för varje klient. På Monument Assistans värnar vi om en personlig relation med våra kunder och engagerar oss för att erbjuda trygghet och stöd i vardagen. Med vår långa erfarenhet och expertis inom området är vi ett pålitligt och personligt assistansbolag i Växjö. Kontakta oss idag för att diskutera dina behov och hur vi kan hjälpa dig.

Kontakta oss
Illustration

Vill du veta mer om Monument?

Frida

Frida Johlbring

Tel: 0760-203885 Maila mig