Vi är här för dig

Vi strävar alltid efter att ge dig det bästa stödet, anpassat efter dina specifika behov och önskemål. Vi tror inte på en generell modell för assistans, utan arbetar tillsammans med dig för att skapa det bästa sättet för dig att leva så smidigt som möjligt. Vårt mål är att göra din personliga assistans i Västerås så enkel och problemfri som möjligt.

 

Vi tror att samarbete är nyckeln till en trygg assistans och därför anpassar vi oss efter dina behov, oavsett om du vill träffa oss hemma hos dig eller på ett av våra kontor. Vi på Monument Assistans strävar alltid efter att skapa en trygg och pålitlig miljö för våra kunder. Vi följer gällande lagar och regler och erbjuder full insyn i uppdraget.

Vi är ett tryggt val för personlig assistans i Västerås. Om du funderar på att byta assistansbolag förstår vi att det kan vara både tidskrävande och stressigt. Vi hjälper dig gärna med det genom att ta över all kontakt med ditt gamla assistansbolag för att se till att övergången blir så smidig och enkel som möjligt.

 

Hur fungerar personlig assistans i Västerås?

Vi kan bistå dig i hela ansökningsprocessen för personlig assistans i Västerås, med vår kunskap och erfarenhet för att navigera genom regelverket och säkerställa att du får rätt beslut från kommunen eller Försäkringskassan. Att söka personlig assistans själv kan vara både tidskrävande och krångligt, men vi finns här för att göra processen enklare och kostnadsfri för dig. Om du har frågor eller är osäker på om du har rätt till personlig assistans eller vad som krävs för att välja ett assistansbolag i Västerås, är du välkommen att boka ett möte med oss. Vi besvarar gärna alla dina frågor och hjälper dig att få det stöd du behöver.

Vi är här för att stödja dig

Ta kontakt med oss på Monument Assistans för att få professionell personlig assistans i Västerås. Vårt dedikerade team av erfarna assistenter arbetar för att främja din självständighet och livskvalitet. Vi lägger stor vikt vid dina individuella behov och önskemål för att skapa skräddarsydda assistanslösningar. På Monument Assistans värnar vi om att bygga en personlig relation med våra kunder och vi strävar alltid efter att erbjuda trygghet och stöd i din vardag. Med vår omfattande erfarenhet och expertis inom området kan du lita på oss som ett pålitligt assistansbolag i Västerås. Ta kontakt med oss idag – vi ser fram emot att höra från dig och hjälpa dig på bästa möjliga sätt.

Kontakta oss
Illustration

Vill du veta mer om Monument?

Frida

Frida Johlbring

Tel: 0760-203885 Maila mig