Bli kund hos oss på Monument

Vi berättar gärna mer för dig om hur vi kan skapa en assistans helt utifrån dina önskemål och behov och självklart sköter vi allt som rör ditt byte till oss.

Det finns många alternativ att välja på om du söker personlig assistans och det är inte alltid lätt att förstå skillnaden mellan olika utförare. Vad vi tycker utmärker oss är hur vi sätter våra kunder i absoluta centrum för uppdraget och där samarbete, tillgänglighet och gemensamma mål ligger till grund för hur assistansen bedrivs.

Vi vill att våra kunder ska känna trygghet med att vi har koll på alla lagar och regler, att det går rätt till helt enkelt. Vi är självklart godkända av IVO och för att vår personal ska känna trygghet i sitt arbete så har vi tecknat kollektivavtal.

På filmen här bredvid berättar vår verksamhetschef Louise lite mer om hur vi jobbar.

Personlig assistans, Monument Assistans och fler fördelar

5 viktiga begrepp

Vi arbetar med 5 centrala begrepp i vår verksamhet. Valfrihet, tillgänglighet, trygghet, delaktighet och självständighet. För oss är det viktigt att detta inte bara är ord utan att det verkligen ligger en tanke och en handling bakom orden. Du får gärna kontakta oss om du vill veta mer om hur vi resonerar kring begreppen.

Rekrytering

Vi ställer höga krav på vår personal och är mycket noggranna i vår rekryteringsprocess. Att jobba för Monument Assistans innebär att man har drivet och viljan att vara med och utveckla verksamheten. Du väljer själv i vilken grad du vill vara involverad i rekryteringsprocessen av dina personliga assistenter. Vår strävan är alltid att vara Sveriges bästa privata assistansföretag och då behöver vi motiverad och kompetent personal.

Bygga kompetenta team

Monument Assistans har stor erfarenhet av hur man rekryterar och tillsätter kompetenta personalgrupper. Vi ser till att bygga ett bra team där du som kund får en så friktionsfri assistans som möjligt. Varje individ som jobbar hos dig ska vara trygg i sitt eget uppdrag och förstå dina önskemål och behov. Lyhördhet, tillgänglighet och relevant utbildning är en bra grund för ett kompetent team.

Skräddarsydda lösningar

Alla våra lösningar är individuella och därför baserade på våra kunders behov och önskemål. När vi säger skräddarsydda lösningar så menar vi det på riktigt. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi arbetar men också  om hur vi tillsammans kan ta fram en lösning som passar just dig.

Vi jobbar med närhet, tillgänglighet och pålitlighet. Du som kund ska känna dig trygg med att vi finns med dig i alla de moment som du behöver.

Vi finns där du finns

Monument Assistans bedriver personlig assistans i hela Sverige och har sitt huvudkontor i Lund i Skåne. Vi är ett assistansbolag som har lång erfarenhet av personlig assistans och anordnar därför assistans både med vuxna och barn som kunder.

För oss är det viktigt att vara ett assistansbolag med hög tillgänglighet och snabb återkoppling men också med ett nära samarbete med såväl kunder som personliga assistenter. Vi är övertygade om att samarbete är viktigt eftersom det skapar trygghet för dig som kund. Vill du träffa oss så gör vi det självklart på dina villkor. Vi kommer gärna hem till dig om du tycker att det känns bekvämare. Vill du hellre hälsa på oss på något av våra kontor så fungerar även det lika bra.

Att byta assistansbolag kan vara jobbigt och påfrestande. Därför hjälper vi självklart till om du vill byta assistansbolag till oss. Vi sköter kontakten med ditt gamla assistansbolag. Vi ser även till att Försäkringskassan eller kommunen får all nödvändig information. För oss är det viktig att övergången till oss blir så smidig som möjlig.

Hjälp med ansökning

Monument Assistans hjälper självklart även till med alla ansökningar och när vi väl har kommit igång sköter vi även allt det administrativa. Vi ser också till att alla regler och lagar följs som de ska och du har självklart full insyn i hur vi arbetar med just dig som kund. Vi vill inte att det ska vara krångligt men självklart ska allt gå rätt till.

Kort uppsägningstid

För att du som kund ska känna riktig valfrihet så låser vi inte in dig i långa avtal. Vi kör med kort uppsägningstid.

Illustration

Hos Monument Assistans behöver vi inte rätta in oss i ledet

För snart 40 år sedan var Sten med om en olycka som skulle komma att förändra hans liv för alltid. Sten var dock fast besluten om att förändring inte nödvändigtvis behöver betyda försämring. Med en positiv syn på livet och med lite hjälp av personlig assistans kan han idag leva ett innehållsrikt och aktivt liv.

Läs mer Kontakta oss

Vill du veta mer om Monument?

Frida

Frida Johlbring

Tel: 0760-203885 Maila mig