Bli kund hos oss

Vi vet av erfarenhet att inget uppdrag är det andra likt. Därför tror vi på skräddarsydda lösningar och har inga färdiga “paket”. Att bli kund hos oss innebär alltså att assistansen baseras helt och hållet på dig som individ. Vi jobbar med närhet, tillgänglighet och pålitlighet. Du som kund ska känna dig trygg med att vi finns med dig i alla de moment som du behöver. 

Monument Assistans hjälper självklart till med alla ansökningar och när vi väl kommit igång sköter vi även allt det administrativa. Vi ser också till att alla regler och lagar följs som de ska och du har självklart full insyn i hur vi arbetar med just dig som kund. Vi vill inte att det ska vara krångligt men självklart ska allt gå rätt till.

För att du som kund ska känna riktig valfrihet så låser vi inte in dig i långa avtal. Vi kör med kort uppsägningstid. 

Vill du veta mer?

Bild på telefonlur med uppmaning att ringa oss redan idag

Sten valde Monument Assistans

Självklart hos Monument Assistans

5 viktiga begrepp

Det är viktigt för oss att du är nöjd med vårt arbete. Monument erbjuder dig därför ett kort kundavtal. Vi ger dig också full valfrihet att exempelvis vara med och påverka vem som jobbar hos dig. Du bestämmer själv i vilken grad du vill vara med i rekryteringsprocessen.

Vi har inga färdiga lösningar för hur vi utformar din assistans utan vi skräddarsyr den helt efter dina önskemål. Därför är varje uppdrag unikt.

Vårt mål är att du ska få leva ett så självständigt liv som det bara är möjligt.

Med vår breda och mångåriga erfarenhet inom personlig assistans kan du känna dig trygg med att du får det stöd som du har rätt till. Monument Assistans följer självklart de lagar och regler som finns. Vi tror på ett starkt samarbete som präglas av ödmjukhet, nyfikenhet och respekt.

Vi finns alltid tillgängliga för dig dygnet runt.

Du väljer själv i vilken grad du vill vara involverad i din egen assistans. Tillsammans hittar vi din skräddarsydda lösning.

Vi erbjuder:

  • Ett nära och personligt bemötande

  • Skräddarsydda lösningar

  • Bred kunskap om personlig assistans

  • Juridisk kompetens

  • Full insyn

  • Goda villkor för assistenterna

  • Hjälp med myndighetskontakter

  • Vi hjälper dig att byta assistansföretag

  • Tillgänglighet

  • Myndighetskontakter

Personlig assistans, Monument Assistans och fler fördelar

Rekrytering

Vi ställer höga krav på vår personal och är mycket noggranna i vår rekryteringsprocess. Att jobba för Monument Assistans innebär att man har drivet och viljan att vara med och utveckla verksamheten men även sig själv ytterligare. Vår strävan är alltid att vara Sveriges bästa privata assistansföretag.

Ledarerfarenhet på distans

Vi har lång erfarenhet av att leda på distans vilket gör att vi tar uppdrag i hela Sverige. Väljer du Monument Assistans som utförare av din personliga assistans kommer vi visa att närhet inte nödvändigtvis behövs mätas i kilometer.

Bygga Team

Monument Assistans har stor erfarenhet av hur man rekryterar och tillsätter kompetenta personalgrupper. Vi ser till att bygga bra team där du som kund får en så friktionsfri assistans som möjligt. Varje individ som jobbar hos dig ska vara trygg i sitt eget uppdrag.

Ska vi kontakta dig?