Skräddarsydd efter dina behov

På Monument Assistans fokuserar vi på att tillgodose dina behov och önskemål för din personliga assistans. Vi har inga standardiserade modeller eller förutbestämda assistenter – tillsammans kommer vi fram till vad som fungerar bäst för dig. Det viktigaste för oss är att du kan leva ditt liv så smidigt som möjligt och vi strävar efter att göra din personliga assistans enkel och okomplicerad samtidigt som du kan känna dig trygg med att vi har full kontroll över allt runt omkring dig.

 

För oss är hög tillgänglighet och snabb feedback viktigt, samtidigt som vi värdesätter ett nära samarbete med både kunder och personliga assistenter. Vi är övertygade om att samarbete skapar trygghet för dig som kund. Om du vill träffa oss så anpassar vi oss efter dina preferenser och villkor. Vi besöker gärna dig hemma om du föredrar det. Om du istället vill besöka något av våra kontor så är det också en möjlighet.

Bytet av assistansbolag kan vara en krävande och stressande process, men vi finns här för att stötta dig hela vägen. Vi tar hand om all kontakt med ditt tidigare assistansbolag och ser till att all nödvändig information når kommunen eller Försäkringskassan. Vi strävar efter att göra övergången så sömlös som möjligt. Om du letar efter ett pålitligt och professionellt assistansbolag i Ängelholm, tveka inte att kontakta oss.

 

Hur fungerar personlig assistans i Ängelholm?

Monument Assistans hjälper dig med ansökan om personlig assistans i Ängelholm. För att kunna få personlig assistans krävs ett beslut från kommunen eller Försäkringskassan. Processen kan vara komplicerad och kräva mycket tid och energi, men vi på Monument Assistans står vid din sida och hjälper dig genom hela processen – och det är självklart helt kostnadsfritt. Om du är osäker på om du har rätt till assistans eller hur du väljer rätt assistansbolag i Ängelholm, kan du boka ett kostnadsfritt möte med oss. Vi kommer gärna hem till dig för ett möte, allt för att du ska känna dig så trygg och bekväm som möjligt. Kontakta oss idag för mer information, så kan vi hjälpa dig att ta nästa steg mot personlig assistans i Ängelholm.

Vi hjälper dig

Kontakta oss på Monument Assistans för att få professionell och kvalificerad personlig assistans i Trelleborg. Vårt engagerade team av erfarna assistenter arbetar dedikerat för att främja din självständighet och förbättra din livskvalitet. Vi lägger stor vikt vid att förstå och tillgodose dina individuella behov och önskemål och skapar skräddarsydda lösningar inom personlig assistans. Med vår omfattande erfarenhet och expertis inom området kan du lita på oss som ett pålitligt assistansbolag i Ängelholm. Tveka inte att kontakta oss idag – vi ser fram emot att höra från dig och hjälpa dig på bästa möjliga sätt.

Kontakta oss
Illustration

Vill du veta mer om Monument?

Frida

Frida Johlbring

Tel: 0760-203885 Maila mig