För dina behov & önskemål

Vi tror att det är avgörande att du känner dig trygg och bekväm med assistansen och att du har full kontroll över ditt eget liv. Därför är det viktigt att dina behov och önskemål är i fokus när du väljer personlig assistans i Uppsala. Vi strävar efter att ge dig ett nära och professionellt stöd så att du kan leva ett problemfritt liv med enkel och okomplicerad assistans, samtidigt som du känner att du har full kontroll. Om du letar efter ett pålitligt assistansbolag i Uppsala, är Monument Assistans det självklara valet.

 

När du väljer ett assistansbolag i Uppsala är det viktigt att du väljer en samarbetspartner som verkligen bryr sig om dina behov och önskemål. Hos Monument Assistans fokuserar vi på fem centrala principer i vår verksamhet: självständighet, valfrihet, delaktighet, tillgänglighet och trygghet. Vår expertis hjälper oss också att kunna ge rätt råd och stöd till våra kunder, och att alltid vara uppdaterade på nya förändringar i lagar och regler inom personlig assistans.

Om du ska byta assistansbolag kan det vara besvärligt och tidskrävande, men vi hjälper dig gärna genom processen. Vi tar hand om alla nödvändiga kontakter med ditt tidigare assistansbolag och ser till att all relevant information når Försäkringskassan eller kommunen. Vi strävar efter att göra övergången till oss så enkel och smidig som möjligt. Så om du söker ett pålitligt och professionellt assistansbolag i Uppsala, tveka inte att höra av dig till oss.

 

Hur fungerar personlig assistans i Uppsala?

På Monument Assistans erbjuder vi hjälp med ansökan om personlig assistans i Uppsala. Att få rätt till assistans kräver ett beslut från kommunen eller Försäkringskassan, vilket kan vara en komplicerad process. Men du behöver inte oroa dig – vi finns här för att guida dig genom hela processen utan kostnad. Om du är osäker på om du är berättigad till assistans eller behöver råd om hur du väljer det bästa assistansbolaget i Uppsala, kan du boka ett kostnadsfritt möte med oss. Vi är också redo att besöka dig hemma om det känns som ett tryggare alternativ. Kontakta oss idag för mer information, så hjälper vi dig att ta nästa steg.

Vi hjälper dig

Kontakta oss på Monument Assistans för att få professionell och kvalificerad personlig assistans i Uppsala. Vårt engagerade team av erfarna assistenter arbetar målmedvetet för att främja din självständighet och förbättra din livskvalitet. Vi lägger stor vikt vid att förstå och tillgodose dina individuella behov och önskemål och skapar skräddarsydda lösningar inom personlig assistans. På Monument Assistans värnar vi om att bygga en nära och personlig relation med våra kunder, och vi strävar alltid efter att erbjuda trygghet och stöd i din vardag. Med vår omfattande erfarenhet och expertis inom området kan du lita på oss som ett pålitligt assistansbolag i Uppsala. Tveka inte att kontakta oss idag – vi ser fram emot att höra från dig och hjälpa dig på bästa möjliga sätt.

Kontakta oss
Illustration

Vill du veta mer om Monument?

Frida

Frida Johlbring

Tel: 0760-203885 Maila mig