Med omtanke för dig

Vi är ett assistansbolag i Karlshamn, omtyckta för vår flexibilitet och personliga service. Hos oss anpassas alltid den personliga assistansen utifrån kunds unika behov och önskemål. Vi har inga fasta modeller för assistans, utan istället erbjuder vi skräddarsydda lösningar i samarbete med dig. Vårt mål är att ge dig valfrihet, trygghet och möjlighet till delaktighet och självständighet.

 

Med vår omfattande kunskap inom områden som lagstiftning, rådgivning, ekonomi och sociala frågor kan vi säkerställa en framgångsrik personlig assistans i Karlshamn. Vi är det naturliga valet för dig som behöver assistans, och vi är ett professionellt stöd som strävar efter att göra ditt liv så bekvämt som möjligt.

Vi följer lagar och förordningar noggrant och ger våra kunder insyn i allt vi gör i deras personliga assistans. Vårt mål är att göra assistansen så enkel och bekymmersfri som möjligt.  Om du överväger att byta till oss som ditt assistansföretag, kan du vara säker på en smidig övergång och ett pålitligt och professionellt val för personlig assistans i Karlshamn.

 

Hur fungerar personlig assistans i Karlshamn?

Monument Assistans är den trygga handen för personer med funktionshinder i Karlshamn och fungerar som ett extra stöd vid ansökning om personlig assistans. Vi kan underlätta den komplicerade och tidskrävande processen genom att bistå med att få ett beslut från kommunen eller Försäkringskassan. Om du är osäker på om du är berättigad till personlig assistans, eller om du behöver hjälp att välja ett assistansbolag i Karlshamn, är du välkommen att kontakta oss. Vi svarar på dina frågor och kan träffa dig antingen på vårt kontor eller hemma hos dig, beroende på vad som känns mest tryggt för dig. Tveka inte att kontakta oss för mer värdefull information eller hjälp att ta nästa steg i ansökningsprocessen. Vi finns här för att stödja din hälsa och välbefinnande.

Vi finns här för dig – kontakta oss idag

Ta kontakt med oss på Monument Assistans för att få kvalificerad personlig assistans i Karlshamn. Vårt dedikerade team av erfarna assistenter strävar efter att främja din självständighet och förbättra din livskvalitet. Vi lägger stor betydelse vid att förstå och tillgodose dina individuella behov och önskemål för att skapa skräddarsydda lösningar inom personlig assistans. Hos Monument Assistans värnar vi om att bygga en nära relation med våra kunder och vårt främsta mål är att erbjuda trygghet och stöd i din vardag. Med vår omfattande erfarenhet och expertis inom området kan du känna dig trygg med oss som ditt pålitliga assistansbolag i Karlshamn. Tveka inte att kontakta oss idag – vi ser fram emot att höra från dig och hjälpa dig på bästa möjliga sätt.

Kontakta oss
Illustration

Vill du veta mer om Monument?

Frida

Frida Johlbring

Tel: 0760-203885 Maila mig