Speciellt för dig

Vi är ett flexibelt och personligt assistansbolag i Helsingborg som strävar efter att skräddarsy assistansen efter varje kunds specifika behov och önskemål. Vårt tillvägagångssätt innebär att vi inte har en fast modell för assistansen utan istället erbjuder flexibla lösningar som utvecklas i samarbete med dig. Vårt mål är att du ska ha valfrihet, känna dig trygg och ha tillgänglighet, delaktighet och självständighet.

 

Med vår breda kunskap inom områden som lagstiftning, rådgivning, ekonomi och sociala frågor, kan vi bidra till en framgångsrik personlig assistans i Helsingborg. Som det naturliga valet av assistansutförare är vi ett professionellt stöd som underlättar och gör ditt liv så bekvämt som möjligt. Monument Assistans är ett assistansbolag i Helsingborg som fokuserar på att erbjuda en trygg och pålitlig miljö för sina kunder. Vi arbetar i enlighet med lagar och förordningar och erbjuder fullständig transparens i alla våra uppdrag.

Vi strävar efter att göra assistansen så enkel och bekymmersfri som möjligt genom personligt anpassat arbete. Hos oss är besvärliga avtal och långa uppsägningstider ett minne blott. Som ett ledande assistansbolag i Helsingborg, är vi alltid närvarande för att stödja och hjälpa våra kunder. Om du överväger att byta assistansföretag till oss, hjälper vi dig att göra en smidig övergång och är ett pålitligt och professionellt val för personlig assistans i Helsingborg.

 

Hur fungerar personlig assistans i Helsingborg?

Monument Assistans är till för personer i närheten av Helsingborg som behöver hjälp att ansöka om personlig assistans. Vi riktar oss till personer med funktionshinder och vår hjälp kräver ett beslut från kommunen eller Försäkringskassan. Att ansöka om personlig assistans kan vara komplicerat och tidskrävande, men vi finns här för att underlätta processen och hjälpa dig på vägen. Vi erbjuder kostnadsfri hjälp så att du kan fokusera på din hälsa och välbefinnande.

Om du är osäker på om du har rätt till personlig assistans eller behöver hjälp att välja ett assistansbolag i Helsingborg är du välkommen att kontakta oss. Vi svarar på alla dina frågor och träffar dig gärna antingen på vårt kontor eller hemma hos dig. Du väljer själv vad som känns mest tryggt för dig. Kontakta oss för mer värdefull information eller hjälp att ta nästa steg.

Vi finns här för dig

Kontakta oss på Monument Assistans för professionell personlig assistans i Helsingborg. Vårt engagerade team av erfarna assistenter arbetar för att främja självständighet och livskvalitet för varje klient. Vi lägger stor vikt vid individens behov och önskemål för att skapa skräddarsydda assistanslösningar. På Monument Assistans värnar vi om en personlig relation med våra kunder och strävar efter att erbjuda trygghet och stöd i vardagen. Med vår omfattande erfarenhet och expertis inom området är vi ett pålitligt assistansbolag i Helsingborg. Kontakta oss idag – vi ser fram emot att höra från dig och hjälpa dig på bästa möjliga sätt.

Kontakta oss
Illustration

Vill du veta mer om Monument?

Frida

Frida Johlbring

Tel: 0760-203885 Maila mig