Unikt framtaget för dig

Vi är ett engagerat assistansbolag i Kristianstad som förespråkar flexibilitet och som strävar efter att anpassa vår personliga assistans efter varje kunds behov och önskemål. Vi har inget standardiserat sätt att utföra assistansen, utan vi arbetar tillsammans med våra kunder för att skapa en skräddarsydd lösning som passar bäst för var och en. Vårt fokus ligger på att ge dig valfrihet, trygghet, tillgänglighet, delaktighet och självständighet.

 

Vi har omfattande kunskap inom områden som lagstiftning, rådgivning, ekonomi och sociala frågor, vilket gör att vi kan bidra till en framgångsrik assistans. När du väljer oss för personlig assistans i Kristianstad, kan du vara säker på att du får professionellt stöd för att leva ditt liv så smidigt och bekvämt som möjligt.

Vi arbetar med fokus på individens behov och gör assistansen så enkel och bekymmersfri som möjligt. Hos oss slipper du krångliga avtal och långa uppsägningstider. Som assistansbolag i Kristianstad finns vi alltid här för att stödja och hjälpa våra kunder. Om du vill byta assistansbolag till oss, hjälper vi dig med en smidig övergång. Vi är ett tryggt och professionellt val för personlig assistans i Kristianstad.

 

Hur fungerar personlig assistans i Kristianstad?

Monument Assistans erbjuder stöttning till personer med funktionshinder och som behöver personlig assistans i Kristianstad. Vi förstår att processen kan vara komplicerad och kräva mycket arbete, så vi finns här för att underlätta och hjälpa dig på vägen. Vi kan träffa dig antingen på vårt kontor eller hemma hos dig, beroende på vad du känner dig mest trygg med. Oavsett om du är osäker på om du har rätt till personlig assistans eller vilket assistansbolag du ska välja, så svarar vi gärna på alla dina frågor. Din hälsa och välbefinnande är det viktigaste för oss. Kontakta oss för mer värdefull information eller hjälp till att ta nästa steg. Välkommen till Monument Assistans, ditt assistansbolag i Kristianstad.

Vi tar hand om dina behov

Kontakta oss på Monument Assistans för att få professionell och kvalificerad personlig assistans i Kristianstad. Vårt dedikerade team av erfarna assistenter arbetar målmedvetet för att främja din självständighet och förbättra din livskvalitet. Vi lägger stor betoning på att förstå och tillgodose dina individuella behov och önskemål, och skapar skräddarsydda lösningar inom personlig assistans. På Monument Assistans värnar vi om att bygga en nära och personlig relation med våra kunder, och vi strävar alltid efter att erbjuda trygghet och stöd i din vardag. Med vår omfattande erfarenhet och expertis inom området kan du lita på oss som ett pålitligt assistansbolag i Kristianstad. Tveka inte att kontakta oss idag – vi ser fram emot att höra från dig och hjälpa dig på bästa möjliga sätt.

Kontakta oss
Illustration

Vill du veta mer om Monument?

Frida

Frida Johlbring

Tel: 0760-203885 Maila mig