Skapa personlig plan med oss

Vi är ett dedikerat assistansbolag i Trelleborg som skräddarsyr vår personliga assistans efter dina behov och önskemål. Hos oss finns inget standardiserat sätt att utföra assistansen, utan vi arbetar tillsammans med dig för att skapa en unik lösning som passar just dig. Vårt främsta fokus ligger på att ge dig valfrihet, trygghet, tillgänglighet, delaktighet och självständighet. Med omfattande kunskap inom lagstiftning, rådgivning, ekonomi och sociala frågor kan vi bidra till en framgångsrik assistans för dig.

 

Monument Assistans är ett assistansbolag som driver förändring genom att erbjuda en säker och pålitlig miljö för personer som behöver personlig assistans i Trelleborg. Vi följer strikt gällande lagar och regler och är transparenta i varje uppdrag och vi sätter självklart individens behov i fokus och strävar efter att göra assistansen så enkel och bekymmersfri som möjligt, du slipper både komplicerade avtal och långa uppsägningstider.

Vi är ett pålitligt assistansbolag i Trelleborg som alltid vill vara tillhands för att stödja och hjälpa våra kunder. Vi erbjuder en smidig övergång för de som vill byta assistansbolag till oss och är det trygga och professionella valet för personlig assistans. När du väljer oss för personlig assistans i Trelleborg kan du lita på att du får professionellt stöd för att leva ditt liv på ett smidigt och bekvämt sätt.

 

Hur fungerar personlig assistans i Trelleborg?

För att ha rätt till personlig assistans i Trelleborg krävs det ett beslut från din kommun eller från Försäkringskassan. Ansökan för att få personlig assistans är ofta krånglig och komplicerad, men hos Monument Assistans hjälper vi dig genom hela processen och allting är självklart kostnadsfritt. Är du osäker på om du har rätt till personlig assistans eller hur du väljer ett assistansbolag i Trelleborg så kan du självklart boka ett kostnadsfritt möte med oss där vi berättar mer. Vi kan även ses hemma hos dig om det känns tryggare. Kontakta oss redan idag så berättar vi mer.

Kontakta oss idag och få hjälp

Kontakta oss på Monument Assistans för att få professionell och kvalificerad personlig assistans i Trelleborg. Vårt dedikerade team av erfarna assistenter arbetar engagerat för att främja din självständighet och förbättra din livskvalitet. Vi lägger stor betoning på att förstå och tillgodose dina individuella behov och önskemål och skapar skräddarsydda lösningar inom personlig assistans. På Monument Assistans värnar vi om att bygga en nära och personlig relation med våra kunder, och vi strävar alltid efter att erbjuda trygghet och stöd i din vardag. Med vår omfattande erfarenhet och expertis inom området kan du lita på oss som ett pålitligt assistansbolag i Trelleborg. Tveka inte att kontakta oss idag – vi ser fram emot att höra från dig och hjälpa dig på bästa möjliga sätt.

Kontakta oss
Illustration

Vill du veta mer om Monument?

Frida

Frida Johlbring

Tel: 0760-203885 Maila mig