Det bästa för dig

På Monument Assistans utgår vi från dina behov och önskemål. Därför har vi inga färdiga modeller för hur din assistans ska se ut eller vem som ska jobba hos dig. Det kommer vi fram till tillsammans. Det viktiga är att du kan leva ditt liv så problemfritt som det bara är möjligt. Din personliga assistans ska vara så enkel och okomplicerad som det bara går samtidigt som du ska känna dig trygg med att vi har full koll på allting ”runtomkring”. Söker du ett assistansbolag i Lund så är Monument Assistans ett mycket bra alternativ.

För oss är det viktigt att vara ett assistansbolag med hög tillgänglighet och snabb återkoppling men också med ett nära samarbete med såväl kunder som personliga assistenter. Vi är övertygade om att samarbete är viktigt eftersom det skapar trygghet för dig som kund. Vill du träffa oss så gör vi det självklart på dina villkor. Vi kommer gärna hem till dig om du tycker att det känns bekvämare. Vill du hellre hälsa på oss på något av våra kontor så fungerar även det lika bra.

Vi vill att du ska känna trygghet som kund hos oss. Vi arbetar ständigt utifrån de lagar och regler som finns och ger dig full insyn i ditt eget uppdrag. Hos oss kan du bortse från avancerade avtal och långa uppsägningstider. Vi vill hjälpa dig på bästa sätt och för att det ska vara möjligt finns vi alltid tillgängliga, oavsett när du behöver oss. Vi är helt enkelt ett assistansbolag i Lund som finns här för dig, hela tiden.

Hur fungerar personlig assistans i Lund?

För att ha rätt till personlig assistans i Lund krävs det ett beslut från din kommun eller från Försäkringskassan. Ansökan för att få personlig assistans är ofta krånglig och komplicerad. Vi på Monument Assistans hjälper dig genom hela processen. Allting är självklart kostnadsfritt.

Är du osäker på om du har rätt till personlig assistans eller om hur du väljer ett assistansbolag i Lund så kan du självklart boka ett kostnadsfritt möte med oss där vi berättar mer.

Kontakta oss idag

Monument Assistans erbjuder professionell personlig assistans i Lund. Med fokus på individens behov och önskemål skapar vi skräddarsydda assistanslösningar. Vårt dedikerade team av erfarna assistenter strävar efter att främja självständighet och livskvalitet för varje klient. På Monument Assistans värnar vi om en personlig relation med våra kunder och är engagerade i att erbjuda trygghet och stöd i vardagen. Med lång erfarenhet och expertis inom området är vi en pålitlig partner för personlig assistans i Lund. Kontakta oss idag för att diskutera dina behov och hur vi kan hjälpa dig.

Kontakta oss
Illustration

Vill du veta mer om Monument?

Frida

Frida Johlbring

Tel: 0760-203885 Maila mig