Skräddarsydda lösningar

Med lång erfarenhet av personlig assistans i både kommunal som privat regi stod det klart för oss att den perfekta assistansen ännu inte var uppfunnen. Därför grundade vi Monument Assistans. Vi ville lyssna in kundernas egna behov och önskemål på riktigt. Därför stod det redan från början klart för oss att vi inte skulle kunna erbjuda några färdiga lösningar eller modeller. Varje uppdrag måste utformas efter den individ som har rätt till den personliga assistansen. Av erfarenhet vet vi ju att inget uppdrag är det andra likt. Det har vi stor respekt för.

Personlig assistans är krångligt. Regelverket är komplicerat och svårt. Därför är det viktigt att du som kund ska kunna leva med tryggheten att ditt assistansbolag har full koll och sköter det som är svårt som exempelvis myndighetskontakter. Vi anser att en bra utförd assistans är den som inte märks och där du kan lägga fokus på att leva ditt liv. För det är ju så, just du som bestämmer hur du ska leva ditt liv. Det är också ett av skälen till att vi ofta återkommer till begrepp som exempelvis självständighet, medbestämmande och trygghet. Läs gärna mer här om våra 5 begrepp.

Inga konstigheter

För att göra det så smidigt som möjligt så ser vi alltså till att inte låsa in dig i långa avtal med krångliga interna riktlinjer. Vill du vara hos oss ska du vara det. Vill du byta till någon annan assistansanordnare så är det såklart också ok. Monument Assistans följer självklart gällande lagar och regler och är ett företag som arbetar med full transparens. Det du vill veta om din assistans får du också veta. Inga konstigheter.

När vi träffar nya kunder får vi ofta frågor om tillgänglighet och vi svarar att den är central för oss. Ligger verkligt fokus på kunden, så måste verkligt fokus också ligga på tillgänglighet. Det säger sig själv.

Det är viktigt för oss på Monument Assistans att våra kunder har vetskapen om att vi ständigt arbetar kvalitativt med att utveckla hela verksamheten. Den dialog vi för med våra kunder, personliga assistenter och anhöriga hjälper oss att bli ännu bättre. Tillsammans är vi Monument Assistans.

Mer om oss på Monument Assistans

Bild på telefonlur med uppmaning att ringa oss redan idag

Vi som jobbar på kontoret i Lund

Erik Persson
Erik PerssonVD

Erik har arbetat i arbetsledande ställning inom LSS i över 10 år och har erfarenhet av personlig assistans både i kommunal som privat regi. Han har även initierat och varit projektledare för inkluderingsverktyget Malmönyckeln. Malmönyckeln skapar möjligheter för personer med funktionsvariation att få en rikare fritid. 

Tel: 0707-200967

Ola Ingvaldson
Ola IngvaldsonVerksamhetschef

Ola har bred erfarenhet av ekonomiska frågor och har arbetat med arbetsledning och rekrytering i en rad olika företag.
Han har även varit med och utvecklat kundfokuserade lösningar för stora företag i såväl Sverige som utomlands.

Tel: 0708-300124

Flicka i behov av personlig assistans med solros

Tycker du att det låter bra?

Vi berättar gärna mer om hur vi tänker kring personlig assistans. Ring oss eller fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig så snart vi kan.