Skräddarsydda lösningar

Monument Assistans

Med lång erfarenhet av personlig assistans i både kommunal och privat regi stod det klart för oss på Monument Assistans att den perfekta assistansen ännu inte var uppfunnen. Därför grundade vi Monument Assistans. Vi ville lyssna in kundernas egna behov och önskemål på riktigt. Därför stod det redan från början klart för oss att vi inte skulle kunna erbjuda några färdiga lösningar eller modeller. Varje uppdrag måste utformas efter den individ som har rätt till den personliga assistansen. Av erfarenhet vet vi ju att inget uppdrag är det andra likt. Det har vi också stor respekt för.

5 viktiga begrepp

Personlig assistans är krångligt. Regelverket är komplicerat och svårt. Därför är det viktigt att du som kund ska kunna leva med tryggheten att ditt assistansbolag har full koll och sköter det som är svårt. Detta kan vara saker som exempelvis myndighetskontakter. Vi anser att en bra utförd personlig assistans är den som inte märks och där du kan lägga fokus på att leva ditt liv. För det är ju så, just du som bestämmer hur du ska leva ditt liv. Det är också ett av skälen till att vi ofta återkommer till begrepp som exempelvis självständighet, medbestämmande och trygghet. Läs gärna mer här om våra 5 begrepp.

Inga konstigheter

För att göra det så smidigt som möjligt så ser vi alltså till att inte låsa in dig i långa avtal med krångliga interna riktlinjer. Vill du vara hos oss ska du vara det. Vill du byta till någon annan assistansanordnare så är det såklart också ok. Monument Assistans följer självklart gällande lagar och regler och är ett företag som arbetar med full transparens. Det du vill veta om din assistans får du också veta. Inga konstigheter.

När vi träffar nya kunder får vi ofta frågor om tillgänglighet och vi svarar att den är central för oss. Ligger verkligt fokus på kunden, så måste verkligt fokus också ligga på tillgänglighet. Det säger sig själv.

Det är viktigt för oss på Monument Assistans att våra kunder har vetskapen om att vi ständigt arbetar kvalitativt med att utveckla hela verksamheten. Den dialog vi för med våra kunder, personliga assistenter och anhöriga hjälper oss att bli ännu bättre. Tillsammans är vi Monument Assistans.

Mer om oss på Monument Assistans

Ring oss redan idag

Monument Assistans

Erik Persson
Erik PerssonVD

Erik har arbetat i arbetsledande ställning inom LSS i över 15 år och har erfarenhet av personlig assistans både i kommunal som privat regi. Han har också initierat inkluderingsverktyget Malmönyckeln. Malmönyckeln skapar möjligheter för personer med funktionsvariation att få en rikare fritid. 

Tel: 0707-200967

Ola Ingvaldson
Ola IngvaldsonEkonomichef

Ola har stor erfarenhet av ekonomiska frågor och har arbetat med arbetsledning och rekrytering i en rad olika företag.
Han har även varit med och utvecklat kundfokuserade lösningar för stora företag i såväl Sverige som utomlands.

Tel: 0708-300124

Therese Eliasson
Therese EliassonKundansvarig

Therese har kunskap om personlig assistans genom lång och personlig erfarenhet. Hon har genom sina upplevelser skapat sig en stor förståelse för kundens behov och önskemål. Therese har erfarenhet av arbetsledande roller inom assistansen. 

Här kan ni läsa mer om Therese och hennes bakgrund

Tel: 0760-239130

Louise Fridolin
Louise FridolinKundansvarig

Louise kommer direkt från Försäkringskassan där hon arbetade som försäkringsutredare inom assistansersättning. Hon har även arbetat som rehabassistent inom området teckenspråk och alternativ kommunikation.

Louise har en beteendevetenskaplig examen med fokus på bl.a. psykologi och personalvetenskap.

Tel: 0793-409475