Vi utgår från dina behov

Monument Assistans är ledande inom personlig assistans i Jönköping. Det som gör att vi sticker ut jämfört med andra assistansbolag, är vår unika inriktning på att skräddarsy assistansen efter varje kunds individuella behov och önskemål. Vårt främsta mål är att erbjuda trygg och stabil personlig assistans i Jönköping, vilket vi uppnår genom att arbeta nära dig som kund och utgå från dina unika förutsättningar. Vi sätter alltid tryggheten för våra kunder i första hand.

 

Om du söker efter ett pålitligt assistansbolag i Jönköping, så är Monument Assistans ett utmärkt alternativ. Vi erbjuder en enkel och okomplicerad assistans samtidigt som du har fullständig kontroll över ditt eget liv. Vår inriktning på dina behov och önskemål gör att du kan vara trygg i vetskapen om att du får den personliga assistans i Jönköping som är bäst för just dig.

Bytet till Monument Assistans för personlig assistans i Jönköping är enkelt och smidigt, och vi tar hand om all kontakt med ditt tidigare företag samt ser till att informationen når Försäkringskassan eller kommunen. Om du söker efter ett tryggt och professionellt assistansbolag i Jönköping, så är du välkommen att kontakta oss på Monument Assistans.

 

Hur fungerar personlig assistans i Jönköping?

Monument Assistans erbjuder kostnadsfri hjälp med ansökan om personlig assistans i Jönköping, där ett beslut från kommunen eller Försäkringskassan krävs för att vara berättigad till assistans. Processen kan vara komplicerad, men Monument Assistans finns tillgängliga för att stödja dig. Om du är osäker på din rätt till assistans eller vilket assistansbolag du bör välja, kan du boka ett möte med oss antingen på vårt kontor eller i ditt eget hem. Vi vill att du ska känna dig trygg, så du bestämmer själv var mötet ska äga rum. Tveka inte att kontakta Monument Assistans för värdefull information eller för hjälp med att ta nästa steg.

Kontakta oss idag

Kontakta oss på Monument Assistans för professionell personlig assistans i Jönköping. Vårt engagerade team av erfarna assistenter arbetar för att främja självständighet och livskvalitet för varje klient och vi lägger stor vikt vid individens behov och önskemål för att skapa skräddarsydda assistanslösningar. På Monument Assistans värnar vi om en personlig relation med våra kunder och strävar efter att erbjuda trygghet och stöd i vardagen. Med vår omfattande erfarenhet och expertis inom området är vi en pålitlig partner för personlig assistans i Jönköping. Kontakta oss idag – vi ser fram emot att höra från dig och hjälpa dig på bästa möjliga sätt.

Kontakta oss
Illustration

Vill du veta mer om Monument?

Frida

Frida Johlbring

Tel: 0760-203885 Maila mig