Ekonomiskt stöd och bidrag för personer med funktionsvariationer

Att hantera ekonomiska utmaningar kan vara påfrestande för personer med funktionsvariationer och deras anhöriga. Men det är viktigt att känna till att det finns resurser och stöd tillgängliga för att underlätta bördan och maximera möjligheterna till ett självständigt och givande liv.

Att kombinera karriär med funktionsvariation

För personer med funktionsvariationer kan vägen till professionell framgång ibland verka mer utmanande, men med rätt stöd och resurser kan hinder övervinnas och drömmar kan förverkligas.

Navigera livet med förvärvade hjärnskador – en guide till effektiv assistans

Att leva med en förvärvad hjärnskada kan vara en komplex resa, men med rätt stöd och assistans är det möjligt att navigera framgångsrikt.

När stroke slår till: vikten av rätt assistans för återhämtning och livskvalitet

På Monument Assistans är vi dedikerade till att erbjuda personlig assistans av högsta kvalitet för personer som har drabbats av en stroke. Vi ser varje individ som en unik person med unika behov och strävar efter att skapa en assistansplan som är anpassad just för dig.

Byt assistansbolag enkelt och smidigt med Monument Assistans

Hos oss på Monument Assistans förstår vi detta och har därför anpassat vår process för att göra det så enkelt som möjligt för dig att byta assistansbolag.