Ditt välbefinnande i centrum

På Monument Assistans sätter vi individen i centrum och utformar personlig assistans för MS baserat på just dina specifika behov och önskemål. Det finns ingen mall för hur din assistans ska se ut, det utformar vi tillsammans. Vårt primära mål är att du ska kunna leva ett så obehindrat och rikt liv som möjligt. Vi ser till att assistansen blir enkelt och tydligt strukturerad, samtidigt som den är av högsta kvalitet, så att du kan känna fullständig tillit till att vi tar hand om alla detaljer.

 

 För oss är personlig assistans mer än bara en tjänst, det handlar om ett djupt engagemang för varje person. Vi prioriterar att vara tillgängliga, ge snabb respons och upprätthålla ett nära samarbete med våra kunder samt med våra assistenter. Genom att värdera samarbete strävar vi efter att skapa en känsla av trygghet för dig.  Möten anpassas efter dina önskemål, oavsett om du föredrar att vi kommer hem till dig eller om du vill besöka oss på vårt kontor.

På Monument Assistans är ditt välbefinnande och din trygghet alltid i fokus. Vi verkar inom lagens ramar och ser till att du alltid har full insyn i din assistans. Inga krångliga avtal, inga långa uppsägningstider. Vi finns till för dig när du behöver personlig assistans för MS.

 

Få stöd med personlig assistans MS

Personlig assistans för personer med MS kan ge många fördelar. Den kan hjälpa till att hantera de dagliga utmaningarna som MS medför, stödja självständighet i vardagen och förbättra säkerheten. När någon med MS får personlig assistans påverkar det även de närmaste anhöriga. Det är därför av yttersta vikt att assistansen är skräddarsydd för varje individs behov. Den som har MS och dess närstående bör ha avgörande inflytande över assistansen. Ansökan för personlig assistans kan vara en utmaning, men vi på Monument Assistans är här för att guida dig kostnadsfritt genom hela processen. Känner du dig osäker, tveka inte att boka ett möte med oss. Vi finns här för att stödja och vägleda.

Kontakta oss idag

På Monument Assistans prioriterar vi anpassad personlig assistans för personer med MS. Vårt team tar fram assistanslösningar baserat på dina unika behov och önskemål, allt för att förbättra din livskvalitet. Vi bygger nära relationer med dem vi hjälper och erbjuder trygghet i varje steg på vägen. Med djup kunskap inom personlig assistans för MS är vi en betrodd partner för dig. Kontakta oss idag för att se hur vi kan assistera dig.

Kontakta oss
Illustration

Vill du veta mer om Monument?

Frida

Frida Johlbring

Tel: 0760-203885 Maila mig