Maximalt stöd, minimalt krångel

Monument Assistans jobbar utifrån principen att varje familj och barn är unika. Därför erbjuder vi inte några standardpaket, utan vi formar assistansen tillsammans med er. Vårt mål är att ditt barn ska kunna njuta av sin uppväxt utan onödiga hinder.

 

Samtidigt ska du som vårdnadshavare kunna känna att ditt barn är i trygga händer och att allt administrativt sköts på bästa sätt. För oss är varje barn med autism och deras familj en prioritet. Genom vårt engagemang och erfarenhet säkerställer vi att ditt barn får den bästa möjliga assistansen.

Vi värdesätter god kommunikation, både med dig som vårdnadshavare och ditt barn, och strävar alltid efter att vara snabbt tillgängliga när ni behöver oss. Oavsett om ni föredrar att träffas hemma hos er eller på vårt kontor, så anpassar vi oss.

 

Få personlig assistans
till barn med autism

Vi vet att det kan vara utmanande att navigera genom systemet för att få personlig assistans för autism godkänd. Men oroa dig inte, vi är här för att hjälpa dig varje steg på vägen, från ansökan till genomförande. All rådgivning är kostnadsfri, och om något känns osäkert eller överväldigande, bjuder vi gärna in till ett möte där vi kan diskutera dina funderingar. 

Personlig assistans kan ge flera fördelar för barn med autism. Personlig assistans för barn med autism kan främja autonomi i vardagen, höja barnets trygghet, underlätta sociala interaktioner och fördjupa kommunikationen. De kan även vara ett stöd vid svåra händelser, lindra familjens och vårdgivarens stress samt berika vardagen med roliga fritidsaktiviteter.

Kontakta oss

Låt oss på Monument Assistans vara den stödjande länken mellan ditt barns behov och personlig assistans för barn med autism som verkligen gör skillnad. Med ett team som är specialiserat på barn med autism och ett brinnande engagemang att skapa en bättre vardag för er, kan ni känna er trygga i ert val av oss som partner. Kontakta oss för mer information om hur vi kan stödja er familj.

Kontakta oss
Illustration

Vill du veta mer om Monument?

Frida

Frida Johlbring

Tel: 0760-203885 Maila mig