Utbildning och kompetensutveckling

För oss på Monument Assistans är kontinuerlig utbildning en kärnpunkt. Vi investerar i våra medarbetares utbildning och kompetensutveckling för att säkerställa att de är väl förberedda för att möta varje individs unika behov. Genom regelbundna fortbildningar håller vi oss uppdaterade med de senaste riktlinjerna och bästa praxis inom personlig assistans.

 

För oss handlar personlig assistans inte bara om att utföra vissa uppgifter, utan också om att bygga en relation baserad på förtroende. Vårt team tar sig tid att verkligen lära känna varje individ vi arbetar med.

Genom att bygga denna djupa relation kan vi bättre förstå och tillgodose dina behov, och skapa en assistans som känns trygg, stödjande och anpassad efter dig.

 

Personlig assistans och LSS

Ditt perspektiv är centralt för oss. Vi uppmuntrar regelbunden feedback och dialog för att säkerställa att assistansen alltid är i linje med dina önskemål och behov. Genom att sätta dig i centrum och verkligen lyssna, ser vi till att du får det stöd du behöver och förtjänar. På Monument Assistans är vi specialiserade på personlig assistans enligt LSS. Vi förstår att ansökningsprocessen kan vara överväldigande. Därför erbjuder vi vår expertis och stöd för att vägleda dig genom varje steg av processen. Vår hjälp är alltid kostnadsfri, och vårt huvudmål är att du får den assistans du är berättigad till.

Kontakta oss idag

Låt oss tillsammans utforska hur personlig assistans kan förbättra ditt dagliga liv. Vårt engagerade team på Monument Assistans är redo att stödja dig på varje steg av vägen, från första rådgivningssamtalet till genomförandet av assistansen. Tveka inte att nå ut till oss. Ditt välmående och din självständighet är vårt huvudfokus.

Kontakta oss
Illustration

Vill du veta mer om Monument?

Frida

Frida Johlbring

Tel: 0760-203885 Maila mig