Bli kund

Bli kund 2018-04-11T13:31:20+00:00
Pojke med personlig assistans trygg i famnen

Bli kund hos oss

Vi vill att du ska vara trygg med oss som assistansanordnare. Därför kommer vi gärna och hälsar på dig och berättar om hur vi arbetar men framförallt hur vi kan hjälpa dig att få den assistansen du har rätt till. När vi ses lyssnar vi in dina önskemål och skräddarsyr din assistans på bästa sätt. Vi hjälper självklart till med alla ansökningar och när vi väl kommit igång sköter vi allt det administrativa. Vi ser också till att alla regler och lagar följs som de ska. För att du ska känna att allt går rätt till så har du självklart full insyn i hur vi arbetar med just dig som kund.

Vi är ett mindre företag som tror på ett nära samarbete där ömsesidig respekt och ödmjukhet är en självklarhet. För att du som kund ska känna riktig valfrihet löper våra avtal bara med en månads uppsägningstid.

Vi vill stärka personalen genom förmånliga anställningar med möjlighet till personlig utveckling. 

Kontakta oss redan idag!

Vi erbjuder bland annat:

  • Ett nära och personligt bemötande

  • Skräddarsydda lösningar

  • Bred och djup kunskap om personlig assistans

  • Juridisk kompetens

  • Full insyn

  • Goda villkor för assistenterna

  • Hjälp med myndighetskontakter

  • Vi hjälper dig att byta assistansföretag

Varför Monument Assistans

Vi vill att du ska vara nöjd med vårt arbete. Vi erbjuder därför ett kort kundavtal (1 månads uppsägningstid). Vi ger dig också full valfrihet att exempelvis vara med och påverka vem som jobbar hos dig. Du bestämmer själv i vilken grad du vill vara med i rekryteringsprocessen.
Vi har inga färdiga lösningar för hur vi utformar din assistans utan vi skräddarsyr den helt efter dina önskemål. Därför är varje uppdrag unikt.

Vårt mål är att du ska få leva ett så självständigt liv som det bara är möjligt.

Med vår breda och mångåriga erfarenhet inom personlig assistans kan du känna dig trygg med att vi ser till att du får det stöd som du har rätt till. Vi följer självklart de lagar och regler som finns. Vi tror på ett starkt samarbete som präglas av ödmjukhet, nyfikenhet och respekt.
Vi finns tillgängliga för dig dygnet runt.
Du väljer själv i vilken grad du vill vara involverad i din egen assistans. Tillsammans hittar vi din skräddarsydda lösning.

Personlig assistans, Monument Assistans och fler fördelar

Bygga Team

Vi har stor erfarenhet av hur man rekryterar och tillsätter kompetenta personalgrupper. Vi ser till att bygga kompetenta team där du som kund får en så friktionsfri assistans som möjligt och där varje individ som jobbar hos dig är trygg i sitt eget uppdrag.

Rekrytering

Vi ställer höga krav på vår personal och är mycket noggranna i vår rekryteringsprocess. Att jobba för Monument Assistans innebär att man har drivet och viljan att vara med och utveckla verksamheten ytterligare. Vår strävan är alltid att vara Sveriges bästa privata assistansföretag.

Ledarerfarenhet

Vi har lång erfarenhet av att leda på distans vilket gör att vi tar uppdrag i hela Sverige. Väljer du Monument Assistans som utförare av din personliga assistans kommer vi visa att närhet inte nödvändigtvis behövs mätas i kilometer.