Om oss

Om oss 2018-09-26T15:44:18+00:00

Det bästa av två världar

Med mångårig erfarenhet av personlig assistans i såväl kommunal som privat regi stod det klart för oss att den perfekta assistansen skulle kunna skapas med influenser av de båda världarna. Den kommunala assistansen var trygg och stabil men ibland omständlig och trög medan de privata bolagen var bättre på snabba förändringar men fokuserade ibland för mycket på sin egen tillväxt istället för att lyssna in kundernas önskemål. Vi upplevde också att långa beslutsvägar och krångliga interna riktlinjer skapade ett längre avstånd mellan verksamhetsledning och kunderna.

Vi bestämde oss därför att skapa den perfekta assistansen med verkligt fokus på kundernas egna behov och önskemål. Därför stod det också tidigt klart för oss att vi inte kunde erbjuda några färdiga modeller för hur assistansen skulle utformas. Av erfarenhet vet vi ju att inget uppdrag är det andra likt och det har vi stor respekt för.

Vidare insåg vi när vi startade Monument Assistans att det är viktigt att våra kunder ska ha vetskapen om att vi ständigt arbetar kvalitativt med att utveckla hela verksamheten och att den dialogen vi för med dig som kund hjälper oss att bli ännu bättre. Vi följer gällande lagar och regler och är ett företag som arbetar med full transparens.

Vi som jobbar på Monument Assistans

Erik Persson
Erik PerssonVD

Erik har arbetat i arbetsledande ställning inom LSS i nästan 10 år. Han har även initierat och varit projektledare för inkluderingsverktyget Malmönyckeln som skapar möjligheter för personer med funktionsnedsättning att få en rikare fritid. Erik har erfarenhet av personlig assistans både i privat och kommunal regi.

Tel: 0707-200967

Ola Ingvaldson
Ola IngvaldsonVerksamhetschef

Ola har bred erfarenhet av ekonomiska frågor och har arbetat med arbetsledning och rekrytering i en rad olika företag.
Ola har även varit med och utvecklat kundfokuserade lösningar för stora företag i såväl Sverige som utomlands.

Tel: 0708-300124

Mareike Persson
Mareike PerssonJurist

Mareike hjälper Monument Assistans då det behövs med juridisk expertis. Som f.d. åklagare är hon väl förtrogen med svåra och komplicerade fall.

Mareike har doktorerat i straffrätt på Lunds Universitet.